Moderna Försäkringar

I Sverige finns det idag mängder med olika försäkringsbolag som man kan vända sig till när man vill teckna en försäkring. Ett av de mest unika försäkringsbolagen är dock Moderna Försäkringar, som ingår i den näst största försäkringskoncernen i Norden, med över 2.7 miljoner kunder totalt. De erbjuder nämligen mängder med olika försäkringar, samtliga framtagna för att passa ”medelsvensson”, med bra priser och enkla villkor, som inte krånglats till allt för mycket. De är därför en försäkringsgivare som ökar i populäritet ytterligare hela tiden.

Gör ett besök hos Moderna Försäkringar:

Teckna en villaförsäkring
✓ Prisvärd villaförsäkring. ✓ Generösa villkor. ✓ Tryggt försäkringsbolag.

Vilka försäkringar erbjuder då Moderna Försäkringar?

De försäkringar som erbjuds är:

  • Bilförsäkring
  • Villaförsäkring
  • Hemförsäkring
  • Sjukförsäkring
  • Olycksfallsförsäkring
  • Samt olika skräddarsydda försäkringar för olika företag som erbjuder dem i egen regi, via försäkringsförmedlare.

Man har ett eget varumärke, Moderna, men man har även andra separata varumärken som man jobbar med, nämligen Netviq, Atlantica, Moderna Trygghetsförsäkringar samt Bilsport & MC. Man erbjuder därför många fler försäkringsprodukter än många av konkurrenterna.

Moderna Försäkringar har vidare över 140 000 företagskunder, utöver privatkunderna, och man verkar i både Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Annat som kan vara bra att känna till om företaget

Totalt har Moderna Försäkringar 4 300 anställda totalt, i Sverige ca 480 anställda. I Sverige ligger huvudkontoret i Stockholm, men man har även kontor i Göteborg, Malmö, Sundsvall, Luleå, Örebo, Växjö och Hammarstrand.

Företaget har sitt ursprung i det äldre försäkringsbolaget Atlantica, som var verksamt inom marina försäkringar och transportförsäkringar, och startades år 1916. Bolaget ägdes länge av svenska Kinnevikskoncernen, men ägs idag av norska försäkringskoncernen Tryg Forsikting A/S, som tidigare hette Trygvesta.

Recension:

Moderna Försäkringar
Betygsatt av: Villaförsäkringar.com
Betyg: 4.8/5

Hitta mer information

Mer information om Moderna Försäkringar hittar du på deras hemsida, där både företaget samt de försäkringar de erbjuder presenteras i detalj. Du hittar även priser för försäkringarna, försäkringsvillkor och liknande där, så tror du att detta kan vara en försäkringsgivare som passar dig, rekommenderar vi absolut att du går in på hemsidan och tar en titt!