SalusAnsvar

Som villaägare bör man inte nöja sig med enbart en hemförsäkring för att försäkra hemmet, utan en särskild villaförsäkring, som täcker även själva byggnaden och tomten är också nödvändig. En villaförsäkring täcker nämligen en rad olika saker som kan drabba din villa eller tomt, från väderskador till bränder och vattenskador.

En av de mest populära försäkringsgivarna att vända sig till gällande villaförsäkringar är SalusAnsvar, som erbjuder en mycket prisvärd och bra SaluAnsvar villaförsäkring. Om du också funderar på att skaffa denna försäkring bör du känna till följande saker om denna försäkring:

Täcker mycket

En av de saker som gjort just SaluAnsvar villaförsäkring så populär är att försäkringen täcker väldigt mycket, från inbrott, vattenskador, brandskador, skador orsakade av skadedjur och så vidare. Dessutom erbjuder detta försäkringsbolag möjligheten att sätta ihop försäkringsskyddet själv, så att din nya SaluAnsvar villaförsäkring passar just dina behov perfekt.

Ger möjlighet till rabatt

SalusAnsvar erbjuder utöver sin SalusAnsvar villaförsäkring en rad andra försäkringar, och väljer du att samla flera av dina försäkringar hos dem, kan du få rabatt på dem, inklusive villaförsäkringen. Gå in på SalusAnsvars hemsida för att lära dig mer om denna flerproduktsrabatt och hur den fungerar. Tänk även på att även om du inte är i behov av en mängd andra försäkringar, så kommer du förmodligen i alla fall att vilja ha en hemförsäkring utöver din SalusAnsvar villaförsäkring, och om så är fallet kan du få ett bra paketpris på båda försäkringarna här.

Recension:

SalusAnsvar
Betygsatt av: Villaförsäkringar.com
Betyg: 4.5/5

Bra skadeservice

Något som kan vara värt att tänka på när man väljer försäkring är hur skadeservicen fungerar. Detta är dock något som många missar, eftersom man inte tänker på skador och vad som händer om de drabbar en i samband med att man tecknar försäkringen. En av de största fördelarna med just SalusAnsvar är dock att de har en mycket bra skadeservice, som det går lätt att ta kontakt med, och som även är mycket professionell.