Om Modulhus som hustillverkare

november 5, 2020 Av av villaforsakringar

Attefallshus har blivit oerhört populära sedan 2014. Anledningen är förstås att det under det året fattades ett beslut om att dessa fick uppföras utan bygglov. Detta passade många som sökte ett fritidshus, en gäststuga på gården och i vissa fall även ett kompakt boende. I samband med att beslutet om bygglovsfria Attefallshus klubbades igenom, grundades också Modulhus som förutom Attefallshus även erbjuder en rad arkitektritade fritidshus och villor. På Modulhus.se går det att få en överblick över vilka hustyper som erbjuds. Där går det också att få mer information om de intressanta CLT-husen.

Vackra CLT-villor hos Modlhus.se

Detta gör Modulhus

På Modulhus.se beskriver företaget hur man arbetar och vilka lösningar man kan erbjuda. Där kan du som blivande kund ta en titt på vilka olika Attefallshus som erbjuds. Där finns idag både moderna och klassiska alternativ, samt hus som passar den som fastnat för den så omtyckta New England-stilen. Vidare kan du också se en rad olika nyckelfärdiga fritidshus och villor som Modulhus kan leverera. Denna hustillverkare har valt att fokusera på en enkel och smidig helhetslösning för alla. Man hjälper till att skicka in nödvändiga ansökningar till kommunen och man bistår med husgrunden. Därefter levererar man huset i moduler och ser till att det blir rest och att det på kort tid blir färdigt att flytta in i. Samtliga hus är isolerade, vilket gör att de fungerar utmärkt att använda även som permanent boende året runt.

Något som också är gynnsamt för kunden är att transportkostnad och krankostnad ingår i priset. Företaget agerar helhetsleverantör gentemot privatpersoner, men även gentemot den offentliga sektorn. Det finns flera faktorer som gör att många väljer att anlita just denna aktör. Att man hör till de största aktörerna inom Attefallshus väger naturligtvis tungt, men även att företaget erbjuder en praktisk och trygg helhetslösning från projektering till slutbesiktning. Som köpare kan du känna dig trygg i vetskapen att alla nödvändiga steg hanteras och att du slipper sitta som spindeln eftersom Modulhus tar hand om samtliga delar.

Exklusiva CLT-villor

För den som är på jakt efter ett större bostadshus kan de clt-villor som Modulhus.se erbjuder vara ett attraktivt alternativ. Företaget har på senare tid släppt inte mindre än åtta arkitektrutade clt-villor som alla har öppen planlösning och stora panoramafönster som möjliggör ett fint ljusinsläpp. Husen finns i storlekar från 123 till 237 kvm, vilket att såväl den lilla familjen som familjen med många familjemedlemmar kan få hjälp att bygga sitt drömhus.

Utsida CLT-villa från Modulhus.se

Mer om CLT

Det finns flera anledningar till att just CLT-hus är värda att titta närmare på. Råmaterialet CLT som står för Cross Laminated Timber, är förnybart och produktion och användning ger ett väldigt lågt koldioxidavtryck sett till husets livstid. Materialet är lättarbetat och hållbart. Det går snabbt att montera och har hög stabiliserande kapacitet. En fördel är också att det inte rör sig lika mycket vid förändringar i fuktnivån som massivt trävirke gör. Materialets styrka är hög, vilket gör att man inte behöver lika många bärande väggar i en CLT-villa, som när man använder andra typer av trä. Detta gör att man enklare kan åstadkomma ett vackert hus med öppen planlösning, vilket är vad väldigt många eftersträvar idag.